Majica sa kragnom Sleek

58,00 

Mjere i veličine

DETALJI

● Nina (model) je visoka 170cm i nosi veličinu 38
● Rebrasti materijal koji prati liniju tijela
● Osnovni materijal: 95% Organski Pamuk 5% Elastan (pletenina)
● Proizvedeno u Hrvatskoj
● Pitanja vezana za fit? Kontaktirajte nas
 

ODRŽAVANJE

održavanje
 

Transparentne cijene

Želimo iskreno pričati o cijenama naših proizvoda sa vama. Dio troškova ne možemo precizno odrediti – na primjer trošak dizajna, prototipa, uredskog pribora, režija. Ali to nas ne sprječava da one troškove koje možemo izračunati podijelimo sa vama.
Majica sa kragnom Sleek

 

Majica sa kragnom Sleek

Majica sa kragnom Sleek prati liniju tela, jer je izrađena od rastezljivog rebrastog materijala sa elastanom. Savršena za svako godišnje doba: za ljeto kada je možete nositi samostalno, ali i za zimu kada je možete kombinirati sa omiljenim džemperom ili duksom.
 

Slow fashion

Što je slow fashion? Slow fashion je pristup proizvodnji odjeće gdje je kvaliteta ispred kvantitete. Uzima u obzir sve aspekte opskrbnog lanca i pritom ima za cilj poštivanje ljudi, okoliša i životinja. Proces izrade odjeće podrazumijeva da će se potrošiti više vremena na proces dizajna, kako bi se osigurala kvaliteta.
 

GOTS Organski pamuk

Koja je prednost korištenja organskog pamuka? Organski pamuk se proizvodi od prirodnog sjemena i nema upotrebe pesticida ili drugih štetnih kemikalija kao kod običnog pamuka u odjeći. Ovo se regulira strogim propisima koji nalažu kako se pamuk mora uzgajati da bi bio certificiran kao organski. Proizvodnja organskog pamuka troši manje energije, ispušta manje stakleničkih plinova i zbog poboljšane kvalitete tla troši znatno manje vode.