POLITIKA POVRATA I ZAMJENE

Ukoliko želite izvršiti zamjenu ili povrat proizvoda kupljenoga putem www.somethingelseapparel.com, na raspolaganju imate 14 dana od datuma primitka Vaše narudžbe. Moguće je zamijeniti veličinu ili boju proizvoda. Ukoliko želite zamijeniti jedan proizvod za drugi, trebate zatražiti povrat i izvršiti novu narudžbu. Proizvod bez računa nije moguće zamijeniti ili vratiti. Proizvod mora biti u izvornom stanju, nenošen i neopran, te uz njega priložen pripadajući račun za kupnju kao i Obrazac za povrat ili zamjenu.

Izravne troškove povrata proizvoda kao i troškove u slučaju gubitka proizvoda korisnik snosi sam.

 

KAKO VRATITI ILI ZAMIJENITI PROIZVOD

Stavite proizvod u ambalažu koja je dobro zatvorena kako ne bi došlo do oštećenja ili gubitka proizvoda. Ispunite obrazac Obrazac za povrat ili zamjenu te ga sa računom priložite uz proizvod. Na pošiljci je potrebno navesti adresu za povrat:

Something Else, vl. Nataša Džaleta
Lavoslava Ružičke 50
10000 Zagreb
Hrvatska

U slučaju zamjene, savjetujemo Vam da nam se prvo javite putem e-maila kako biste rezervirali drugu boju i/ili veličinu. Poslat ćemo Vam novi proizvod čim obradimo Vaš povrat.

 

POVRAT NOVCA

Povrat novca, uključujući troškove isporuke, izvršit ćemo tek nakon što nam proizvod bude vraćen. Povrat iznosa izvršit će se istim načinom plaćanja upotrijebljenim za obradu narudžbe u razdoblju od najviše 14 dana, ovisno o Vašoj banci i korištenom načinu plaćanja, o čemu ćemo Vas i obavijestiti.