Hlače na preklop Flow

120,00 

Mjere i veličine

DETALJI

● Lara i Nina (modeli) su visoke 170cm i nose veličinu 36/38/40
● Podesivi struk
● Široka nogavica sa rasporkom na preklopu
● Osnovni materijal: 100% Refibra Tencel™
● Dodaci: Plastični gumbići
● Proizvedeno u Hrvatskoj
● Pitanja vezana za fit? Kontaktirajte nas
 

ODRŽAVANJE

održavanje
 

Transparentne cijene

Želimo iskreno pričati o cijenama naših proizvoda sa vama. Dio troškova ne možemo precizno odrediti – na primjer trošak dizajna, prototipa, uredskog pribora, režija. Ali to nas ne sprječava da one troškove koje možemo izračunati podijelimo sa vama.
Hlače na preklop Flow
 

Hlače na preklop Flow

Flow hlače na preklop su hlače visokog struka, napravljene od inovativnog Refibra Tencel™ materijala koji kombinira reciklirani pamuk i celulozu iz drveta. Odlikuje ih podesiv struk, zbog čega jedna veličina obuhvaća 3 standardne veličine. A preklop? Preklapaju se u struku, što na bokovima ostavlja rasporke za nevjerovatnu udobnost i lakoću kretanja.
 

Slow fashion

Što je slow fashion? Slow fashion je pristup proizvodnji odjeće gdje je kvaliteta ispred kvantitete. Uzima u obzir sve aspekte opskrbnog lanca i pritom ima za cilj poštivanje ljudi, okoliša i životinja. Proces izrade odjeće podrazumijeva da će se potrošiti više vremena na proces dizajna, kako bi se osigurala kvaliteta.
 

100% Refibra Tencel™

Refibra Tencel™ je materijal proizveden pomoću inovativne REFIBRA™ tehnologije koja reciklira ostatke pamuka nastale u toku proizvodnje odjeće. Takvi ostaci pamuka se transformiraju u pamučnu pulpu koja se miješa sa pulpom drveta kako bi se proizvelo novo viskozno vlakno. Prednosti Tencel™ viskoza su što drvo potiče iz održivih i kontroliranih izvora, a 99% rastvora se koristi ponovo čime se smanjuje štetan utjecaj na životnu sredinu.