Majica kratkih rukava Shell

52,00 

Mjere i veličine

DETALJI

● Tamara (model) je visoka 166cm i nosi veličinu 38
● Standardna dužina i fit
● Osnovni materijal: 95% organski pamuk (GOTS CERES-076), 5% elasten
● Pamuk uzgojen u Turskoj, tkan u Portugalu
● Proizvedeno u Hrvatskoj
● Pitanja vezana za fit? Kontaktirajte nas

 

ODRŽAVANJE

održavanje

 

Transparentne cijene

Želimo iskreno pričati o cijenama naših proizvoda sa vama. Dio troškova ne možemo precizno odrediti – na primjer trošak dizajna, prototipa, uredskog pribora, režija. Ali to nas ne sprječava da one troškove koje možemo izračunati podijelimo sa vama.

majica kratkih rukava

 

Majica kratkih rukava Shell

Majica kratkih rukava Shell potpuno je jednostavna, ali opet nešto drugačija. Decentna i prozračna sa detaljima na rukavima koji ju čine magično nježnom i neustrašivom. Pruža maksimalnu udobnost dok je istovremeno glatka i nježna za kožu. Dužina Shell majice je standardna i može se nositi kad god poželite, od izlaska pa sve do zalaska sunca. Lako se prilagođava za sve namjere. Isto kao i svaku drugu majicu, možete je zavrnuti, zavezati ili nositi opuštenu, vi birate.

 

Slow fashion

Što je slow fashion? Slow fashion je pristup proizvodnji odjeće gdje je kvaliteta ispred kvantitete. Uzima u obzir sve aspekte opskrbnog lanca i pritom ima za cilj poštivanje ljudi, okoliša i životinja. Proces izrade odjeće podrazumijeva da će se potrošiti više vremena na proces dizajna, kako bi se osigurala kvaliteta.

 

Organski pamuk – oznaka GOTS

Što znači da je Shell majica proizvedena je od organskog pamuka? Organski pamuk predstavlja oznaku za proizvode od prirodnog sjemena. Nema upotrebe pesticida ili drugih štetnih kemikalija kao kod običnog pamuka u odjeći. Ovo se regulira strogim propisima koji nalažu kako se pamuk mora uzgajati da bi bio certificiran kao organski. Proizvodnja organskog pamuka troši manje energije, ispušta manje stakleničkih plinova i zbog poboljšane kvalitete tla troši znatno manje vode.
Organski pamuk s logotipom Global Organic Textile Standard (GOTS) znači da pamuk nije samo uzgojen organski, već je također proizveden na društveno i ekološki odgovoran način.