Majica dugih rukava Puzzle

40,00 

Mjere i veličine

DETALJI

● Standardna dužina, fit uz tijelo
● Osnovni materijal: 95% organski pamuk (GOTS CERES-076), 5% elasten
● Pamuk uzgojen u Turskoj, tkan u Portugalu
● Proizvedeno u Hrvatskoj
● Pitanja vezana za fit? Kontaktirajte nas

 

ODRŽAVANJE

održavanje

 

Transparentne cijene

Želimo iskreno pričati o cijenama naših proizvoda sa vama. Dio troškova ne možemo precizno odrediti – na primjer trošak dizajna, prototipa, uredskog pribora, režija. Ali to nas ne sprječava da one troškove koje možemo izračunati podijelimo sa vama.

 

Majica dugih rukava Puzzle

Majica dugih rukava Puzzle napravljena je od dijelova koji se u kroju mogu uklopiti pravokutnik, kako bi se količina otpada svela na minimum. Kako bismo naglasili dijelove od kojih je sačinjena, šavove smo spoliji na van što ovoj majici daje moderan efekat. Napravljena je od laganog organskog pamuka sa elastenom, tako da savršeno prati liniju vašeg tijela, ali da dopušta vašoj koži da diše. Modernog dizajna ova majica savršen je dodatak svakom outfitu.

 

Slow fashion

Što je slow fashion? Slow fashion je pristup proizvodnji odjeće, nastao kao protuteža fast fashion, gdje je kvaliteta ispred kvantitete. Uzima u obzir sve aspekte opskrbnog lanca i pritom ima za cilj poštivanje ljudi, okoliša i životinja. Proces izrade odjeće podrazumijeva da će se potrošiti više vremena na proces dizajna, kako bi se osigurala kvaliteta. Svaki komad šivamo po porudžbi, čime izbijegavamo prekomjernu produkciju koja je jedan od većih problema današnje industrije brze mode.

 

Majica dugih rukava Puzzle je Almost Zero Waste

Majica dugih rukava Puzzle dio je almost zero waste kolekcije koja je zamišljena kao zbirka koja će se konstantno dopunjavati komadima koji istražuju pristup dizajnu koji iza sebe ostavlja minimalnu količinu otpada. Zašto “almost”? Zato što skoro ni jedan proces proizvodnje na svjetu nije potpuno zero waste. Majica dugih rukava Puzzle dio je ove kolekcije, jer se njezini krojni dijelovi uklapaju u pravokutnik, čime otpad skoro potpuno nestaje.