Akcija!

Hlače visokog struka Sunrise

69,30 

Mjere i veličine

DETALJI

● Tamara (model) je visoka 166cm i nosi hlače visokog struka veličinu 38
● Široka nogavica, visoki struk
● Osnovni materijal: 100% organski pamuk – GOTS CERES-076
● Dodaci: patent zatvarači i guma u pasici nisu organski
● Pamuk uzgojen u Turskoj, tkan u Portugalu
● Proizvedeno u Hrvatskoj
● Pitanja vezana za fit? Kontaktirajte nas

 

ODRŽAVANJE

održavanje

 

Transparentne cijene

Želimo iskreno pričati o cijenama naših proizvoda sa vama. Dio troškova ne možemo precizno odrediti – na primjer trošak dizajna, prototipa, uredskog pribora, režija. Ali to nas ne sprječava da one troškove koje možemo izračunati podijelimo sa vama.

hlače visokog struka sunrise

 

Hlače visokog struka Sunrise

Hlače visokog struka Sunrise dovoljno su udobne za chillanje na kauču, a istovremeno dovoljno fensi za izlazak u grad. Sunrise hlače od 100% organskog pamuka dolaze sa elastičnom pasicom i skrivenim patent zatvaračem za lakše oblačenje i bolje pristajanje uz tijelo. Ne dajte da vas jednostavna široka nogavica zavara – patent zatvarač na donjem dijelu nogavice ovim hlačama daje “ono nešto”.
Za sve vas dugonoge – hlače visokog struka Sunrise možemo napraviti i u produženoj verziji – samo nam to napomenite prilikom naručivanja ili nas kontaktirajte za pomoć prilikom mjerenja.

 

Slow fashion

Što predstavlja slow fashion? Slow fashion je pristup proizvodnji odjeće gdje je kvaliteta ispred kvantitete. Uzima u obzir sve aspekte opskrbnog lanca i pritom ima za cilj poštivanje ljudi, okoliša i životinja. Proces izrade odjeće podrazumijeva da će se potrošiti više vremena na proces dizajna, kako bi se osigurala kvaliteta.

 

100 % organski pamuk

Koja je prednost korištenja organskog pamuka? Organski pamuk se proizvodi od prirodnog sjemena i nema upotrebe pesticida ili drugih štetnih kemikalija kao kod običnog pamuka u odjeći. Ovo se regulira strogim propisima koji nalažu kako se pamuk mora uzgajati da bi bio certificiran kao organski. Proizvodnja organskog pamuka troši manje energije, ispušta manje stakleničkih plinova i zbog poboljšane kvalitete tla troši znatno manje vode.