Duks Huggs

90,00 

Mjere i veličine

DETALJI

● Tamara (model) je visoka 166cm i nosi veličinu 38
● Komotan fit
● Osnovni materijal: 100% organski pamuk – GOTS CERES-076
● Dodaci: 100% poliester rips traka
● Pamuk uzgojen u Turskoj, tkan u Portugalu
● Proizvedeno u Hrvatskoj
● Pitanja vezana za fit? Kontaktirajte nas

 

ODRŽAVANJE

 

Transparentne cijene

Želimo iskreno pričati o cijenama naših proizvoda sa vama. Dio troškova ne možemo precizno odrediti – na primjer trošak dizajna, prototipa, uredskog pribora, režija. Ali to nas ne sprječava da one troškove koje možemo izračunati podijelimo sa vama.

duks

 

Duks Huggs

Duks Huggs je u isto vrijeme i duks i sve osim duksa. Noseći duks Huggs odaje se dojam ženstvenosti dok istovremeno djelujete opušteno i prirodno.
Zbog podesivih rukava i izreza oko vrata možete ga prilagoditi sebi i svom stilu i tome kako se osjećate taj dan.  Prirodni materijal od 100% organskog pamuka mekane unutrašnjosti, pružiti će vam osjećaj najtoplijeg zagrljaja.

Huggs duks je zamišljen u nešto kraćoj verziji kako bi odlično pristajao uz hlače visokog struka Sunrise. Ali ga za vas možemo napraviti i u standardnoj dužini. Za standardnu dužinu potrebno je da nam ostavite napomenu prilikom naručivanja.

 

Slow fashion

Zašto slow fashion? Zato što je slow fashion pristup proizvodnji odjeće gdje je kvaliteta ispred kvantitete! Uzima u obzir sve aspekte opskrbnog lanca i pritom ima za cilj poštivanje ljudi, okoliša i životinja. Proces izrade odjeće podrazumijeva da će se potrošiti više vremena na proces dizajna, kako bi se osigurala kvaliteta.

 

Duks Huggs ima oznaku GOTS

Organski pamuk s logotipom Global Organic Textile Standard (GOTS) znači da pamuk nije samo uzgojen organski, već je također proizveden na društveno i ekološki odgovoran način.

Organski pamuk predstavlja oznaku za proizvode od prirodnog sjemena. Nema upotrebe pesticida ili drugih štetnih kemikalija kao kod običnog pamuka u odjeći. Proizvodnja organskog pamuka troši manje energije, ispušta manje stakleničkih plinova i zbog poboljšane.

Idealan je za osjetljivu kožu, pa čak i osobe s atopičnom kožom. A čak i ako ne patite od alergija ili kemijske osjetljivosti, organski pamuk je i dalje bolji za vašu kožu.